Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Mix the minced meat, spices, herbs, rice, onions and leave to marinate for about 2 hours.
Смешайте фарш, специи, зелень, рис, лук и оставьте мариноваться примерно на 2 часа примерно.
Wrap the finished filling in grape leaves.
Готовую начинку заверните в виноградные листья.
Place the tolma in a saucepan and place the butter in the layers.
Положите толму в кастрюлю, в прослойках разместите сливочное масло.
Fill with water until the dolma barely covers, cover with a plate on top.
Залейте водой так, чтобы еле закрывалась толма, накройте сверху тарелкой.
From the moment it boils, cook for 40 minutes.
С того момента как закипит, варите 40 минут.
Delicious served with matsoni and garlic sauce or sour cream.
Вкусно подавать с соусом из мацони и чеснока или сметаной.