Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Boil the shrimp in salted water for 10 minutes with the addition of a few peppercorns and bay leaves. Drain, rinse, let cool.
Креветки отварите в подсоленной воде 10 минут с добавлением нескольких горошин перца и лаврового листа. Слейте воду, промойте, дайте остыть.
At the same time as the shrimp, boil the eggs hard for about 7-8 minutes. Cool, peel, cut into rings.
Одновременно с креветками отварите яйца вкрутую, примерно 7-8 минут. Остудите, очистите, нарежьте колечками.
Wash the tomato, cut into rings.
Промойте помидор, нарежьте кольцами.
Form the base of the canape: place tomato rings on a plate, place a piece of Chinese cabbage leaf on top, and place egg rings on the cabbage.
Сформируйте основу канапе: на тарелку выложите кольца помидора, сверху положите кусок листа китайской капусты, на капусте разложите колечки яиц.
Peel the cooled shrimp, if they were unpeeled, and place on top of the eggs. Drizzle with balsamic dressing.
Остывшие креветки почистите, если они были неочищенные, и разложите поверх яиц. Полейте бальзамическим соусом.
Finish our dish with an olive with lemon, which needs to be placed at the very top, and secure all layers with a toothpick.
Завершите наше блюдо оливкой с лимоном, которую нужно уложить на самый верх, и зафиксируйте все слои зубочисткой.
Serve the dish as an appetizer or light snack.
Блюдо подавайте в качестве закуски или лёгкого перекуса.