Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Boil the chicken in salted water until tender, separate the meat from the bones and put the meat back into the broth.
Курицу отварите в подсоленной воде до готовности, отделите мясо от костей и положите мясо обратно в бульон.
Finely chop the onion and fry until soft.
Лук мелко порежьте и обжарьте до мягкости.
Fry the flour a little in a dry frying pan, without changing color, cool
Муку немного обжарьте на сухой сковороде, без изменения цвета, остудите
Pour a ladle of broth into the flour and stir so that there are no lumps.
Влейте в муку половник бульона и перемешайте, чтобы не было комочков.
Add flour and fried onions to the broth and cook everything together for 5 minutes.
Добавьте муку и жаренный лук в бульон и варите все вместе 5 минут.
Beat the eggs with a fork and pour in a thin stream into the hot but not boiling broth, stirring the soup continuously.
Яйца взбейте вилкой и влейте тонкой струйкой в горячий, но уже не кипящий бульон, непрерывно помешивая суп.
When serving, add 1 teaspoon lemon juice to each plate. Sprinkle with ground black pepper. You can also add chopped herbs to taste.
При подаче в каждую тарелку влейте по 1 чайной ложке сока лимона. Посыпьте черным молотым перцем. Также можно добавить рубленную зелень по вкусу.