Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Slice the meat and fry until crisp. Salt and pepper.
Нарежьте мясо и обжарьте до корочки. Посолите, поперчите.
Chop the tomato, pepper and add to the meat. Fry for 2 minutes. Add water and simmer for 10 minutes.
Нарежьте помидор, перец и добавьте к мясу. Обжарьте 2 минуты. Добавьте воду и потушите 10 минут.
Place the funchose in a bowl and pour boiling water over it for 6 minutes. Drain the water and rinse the funchose in cold water.
Фунчозу выложите в чашу и залейте кипятком на 6 минут. Слейте воду и промойте фунчозу в холодной воде.
Add funchose to the meat. Pour in the funchose seasoning. Stir.
Добавьте фунчозу к мясу. Вылейте приправу для фунчозы. Перемешайте.
Fry sesame seeds and add to the dish.
Обжарьте кунжут и добавьте к блюду.
Serve the dish sprinkled with sesame seeds.
Подавайте блюдо, посыпав кунжутом.