Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Peel and chop the onion.
Почистите и нарежьте лук.
Fry in a heated frying pan with vegetable oil until soft. Salt and pepper to taste.
Обжарьте на разогретой сковороде с растительным маслом до мягкого состояния. Посолите и поперчите по вкусу.
Add flour to onion, stir.
Добавьте в лук муку, перемешайте.
Add mayonnaise, tomato paste, ketchup, adjika. Stir and simmer for 2-3 minutes.
Добавьте майонез, томатную пасту, кетчуп, аджику. Перемешайте и тушите 2-3 минуты.
Cut the beef into pieces.
Говядину нарежьте на кусочки.
Place in pan with sauce.
Выложите в сковороду с соусом.
Fry the meat for 8-10 minutes.
Обжарьте мясо 8-10 минут.
Add water to the pan and simmer, stirring occasionally, for 40 minutes. Bon appetit!
Добавьте в сковороду воду и тушите, периодически помешивая, 40 минут. Приятного аппетита!
Serve with side dish. Before serving, sprinkle the dish with finely chopped herbs.
Подавайте с гарниром. Перед подачей посыпьте блюдо мелко нарезанной зеленью.