Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Wash the chicken breast, cut into cubes and fry in a frying pan.
Промойте куриную грудку, нарежьте на кубики и обжарьте на сковороде.
While the breast is cooking, peel the mushrooms and cut into small pieces. Add mushrooms to meat.
Пока готовится грудка, очистите грибы и нарежьте небольшими кусочками. Добавьте грибы к мясу.
When all the liquid has evaporated, fry everything in oil and salt to taste.
Когда вся жидкость выпарится, поджарьте все на масле, посолите по вкусу.
Add cream and simmer briefly over low heat.
Добавьте сливки и на медленном огне недолго проварите.
Place pasta in salted boiling water and cook until tender.
В подсоленную кипящую воду положите макароны и отварите до готовности.
Drain the pasta in a colander.
Слейте воду, откинув макароны в дуршлаг.
Place them back in the pan and add a couple of tablespoons of vegetable oil to prevent them from sticking.
Положите их обратно в кастрюлю и добавьте пару ложек растительного масла, чтобы они не слиплись.
Serve pasta with mushroom sauce.
Подавайте макароны, полив грибным соусом.