Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Peel the onion, cut into small pieces. Chop the greens.
Очистите лук, нарежьте на мелкие кусочки. Измельчите зелень.
Fry the onion in a well-heated frying pan for 5 minutes.
Обжарьте лук на хорошо разогретой сковороде 5 минут.
Meanwhile, cut the beef into small pieces.
Тем временем нарежьте говядину на небольшие кусочки.
Add the beef to the onion, stir, and fry over high heat for 10 minutes.
Добавьте говядину в лук, перемешайте, обжарьте на сильном огне 10 минут.
Pour the barbecue sauce into the beef, bring to a boil and leave to simmer with the lid closed for 15-20 minutes. Bon appetit!
В говядину влейте соус барбекю, доведите до кипения и оставьте тушиться под закрытой крышкой 15-20 минут. Приятного аппетита!
Before serving, the dish can be sprinkled with finely chopped herbs
Перед подачей на стол блюдо можно посыпать мелко нарезанной зеленью