Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grate the sausage and cheese on a coarse grater, cut the tomato into small cubes.
Натрите на крупной тёрке колбасу и сыр, помидор нарежьте мелким кубиком.
Combine all ingredients in a bowl, add mayonnaise and stir.
Соедините все ингредиенты в миске, добавьте майонез и перемешайте.
Cut the loaf into slices 1-1.5 cm.
Батон нарежьте ломтиками 1-1,5 см.
Spread the resulting mixture onto the loaf and place the pizzas on a baking sheet. Place in an oven preheated to 200 degrees for 5-7 minutes.
Намажьте получившуюся смесь на батон и положите пиццы на противень. Поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 5-7 минут.
Serve as a separate dish. Pizzas go well with a variety of cold and hot drinks. It is better not to store them as they become less crispy.
Подавайте как отдельное блюдо. Пиццы хорошо сочетаются с различными холодными и горячими напитками. Лучше не хранить, так как становятся менее хрустящими.