Wash the chicken eggs, then boil them hard and cut into thin slices or small cubes. Grate the cheese. Wash the chicken fillet, dry it, remove the skin and veins. Wash and cut the tomatoes into cubes, rinse the salad and tear it with your hands.
Куриные яйца помойте, после чего отварите вкрутую и нарежьте тонкими ломтиками или мелкими кубиками. Сыр натрите на терке. Куриное филе промойте, обсушите, удалите кожу и жилки. Помидоры промойте и нарежьте кубиками, салат сполосните и порвите руками.
Prepare the chicken. Cut the fillet lengthwise, then cover with cling film and beat lightly. Pour a little olive oil into a frying pan and heat it up. Then add the chicken fillet and fry it until golden brown on both sides.
Подготовьте курицу. Филе разрежьте вдоль, после чего накройте пищевой пленкой и слегка отбейте. На сковороду влейте немного оливкового масла, разогрейте. Затем выложите куриное филе и обжарьте его до румяности с двух сторон.
Assemble the salad. Cut the finished fillet into slices or cubes, then place in a deep bowl. Add chopped tomatoes, eggs, lettuce and grated cheese. Mix the ingredients thoroughly. Season the salad with the prepared Caesar dressing, then stir again.
Соберите салат. Готовое филе нарежьте ломтиками или кубиками, после чего переложите в глубокую миску. Туда же добавьте нарезанные помидоры, яйца, листья салата и тертый сыр. Тщательно перемешайте ингредиенты. Cалат заправьте готовым соусом цезарь, после чего еще раз перемешайте.
Serve the Caesar salad in portions. Use croutons as a decoration: sprinkle them on the salad just before serving.
Подавайте салат цезарь к столу порционно. В качестве украшения используйте сухарики: посыпьте их на салат перед самой подачей.