Clean the liver from the film, rinse. Wash the tomatoes and parsley. Prepare all the necessary ingredients.
Очистите печень от пленки, промойте. Помойте помидоры и петрушку. Подготовьте все необходимые ингредиенты.
Boil the pasta in salted water according to the recipe on the package.
Отварите макароны в подсоленной воде, согласно рецепту, указанному на упаковке.
Finely chop the onion and fry in oil in a preheated frying pan for about 5 minutes.
Нарежьте мелко лук и обжарьте в масле на разогретой сковороде, примерно 5 минут.
Add the liver to the pan with the onions and fry for 10-20 minutes.
В сковороду с луком добавьте печенку и обжаривайте 10-20 минут.
Remove the liver pieces from the pan and cut them into strips. Place the pasta on a plate, pour the sauce from the pan where the liver was fried, and sprinkle with liver strips. The pasta dish with chicken liver is ready.
Из сковороды достаньте кусочки печени и нарежьте их соломкой. Выложите на тарелку макароны сверху полейте соусом из сковороды, где обжаривалась печенка, и посыпьте соломкой из печени. Блюдо макароны с куриной печенкой готово.
To serve, garnish the dish with grated cheese, fresh bunches of herbs and tomato slices.
Для подачи украсьте блюдо тертым сыром, свежими пучками зелени и дольками помидор.