Prepare all the necessary ingredients.
Приготовьте все необходимые ингредиенты.
Wash the meat, remove moisture with a napkin, then cut it into small pieces.
Мясо помыть, убрать влагу салфеткой, затем нарезаем его небольшими кусочками.
Peel the vegetables, grate the carrots, cut the onion into half rings, and press the garlic through a press.
Овощи очистить, морковь натереть на терке, лук порезать полукольцами, чеснок через пресс.
Place the meat in a frying pan with heated oil and fry until it turns white, then add vegetables and fry for 10 minutes.
В сковороду с разогретым маслом кладем мясо и обжариваем пока не побелеет, затем туда добавляем овощи и жарим 10 мин.
Then add tomato sauce, garlic, seasonings, bay leaf, water and simmer everything under the lid for 15-20 minutes.
Затем добавляем томатную посту, чеснок, приправы, лавровый лист, воду и тушим все под крышкой 15-20 мин.
You can serve goulash with porridge, puree or vegetables.
Подавать гуляш можно с кашей, пюре или овощами.