Sift the flour. Cut the boiled sausage into strips. Wash the tomato, cut into slices. Wash the pepper, remove the core and cut into strips. Grate the cheese on a coarse grater. Cut the pickled cucumber into strips. Peel the onion, wash and cut into thin half rings.
Просейте муку. Нарежьте соломкой вареную колбасу. Помойте помидор, нарежьте кружочками. Помойте перец, удалите сердцевину и нарежьте соломкой. Натрите сыр на крупной терке. Порежьте соленый огурец соломкой. Лук репчатый очистите, помойте и порежьте тонкими полукольцами.
Prepare the dough. Break the egg into a suitable container. Add mayonnaise, salt, mix. Add the sifted flour and knead the batter.
Приготовьте тесто. Разбейте яйцо в подходящую емкость. Добавьте майонез, соль, перемешайте. Всыпьте просеянную муку, замесите жидкое тесто.
Prepare the pizza. Grease a non-stick frying pan with oil. Pour the dough onto it, spread the sausage, tomatoes, and peppers on top. Add chopped pickles and onions for a spicy kick. Sprinkle grated cheese on top. Place the frying pan on low heat and cover with a lid. Bake for about 15 minutes, checking the dough periodically for doneness.
Приготовьте пиццу. Смажьте сковороду с антипригарным покрытием маслом. Вылейте на нее тесто, распределите поверх колбасу, помидоры, перец. Добавьте нарезанный соленый огурец и репчатый лук для придания остроты. Присыпьте сверху тертым сыром. Поставьте сковороду на маленький огонь и накройте крышкой. Выпекайте около 15 минут, периодически проверяя готовность теста.
Serve the pizza by cutting it into portions and sprinkling with chopped fresh herbs.
Подавайте пиццу, разрезав ее на порционные куски и присыпав рубленой свежей зеленью.