Wash the chicken eggs. Sift the flour. Wash the cabbage and green onions and chop finely. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking dish with vegetable oil.
Куриные яйца помойте. Муку просейте. Капусту и зеленый лук помойте и мелко покрошите. Разогрейте духовку до 180 градусов. Смажьте форму для выпечки растительным маслом.
Prepare the filling. Mix cabbage with green onions, add salt, mix and carefully remember with your hands or a masher. Add ground black pepper and stir again.
Приготовьте начинку. Капусту смешайте с зеленым луком, посолите, перемешайте и тщательно помните руками или толкушкой. Добавьте черный молотый перец и еще раз перемешайте.
Make the dough. Whisk eggs with sour cream and mayonnaise. Add sugar, salt, baking powder, stir, then gradually add sifted flour in parts and knead into a homogeneous batter.
Сделайте тесто. Смешайте венчиком куриные яйца со сметаной и майонезом. Добавьте сахар, соль, разрыхлитель, перемешайте, затем постепенно частями введите просеянную муку и замесите однородное жидкое тесто.
Bake a pie. Pour a little less than half of the dough into a greased pan. Carefully spread the cabbage filling over the dough and pour the remaining dough evenly. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes until golden brown.
Испеките пирог. Налейте в смазанную растительным маслом форму чуть меньше половины теста. Аккуратно распределите по тесту капустную начинку и равномерно залейте оставшимся тестом. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 40 минут до образования румяной корочки.
Serve the jellied cabbage pie, sprinkled with sesame seeds.
Подавайте заливной пирог с капустой, посыпав его семенами кунжута.