Rinse the beef and pat dry with a paper towel. Peel the onions. Rinse the rice with cold water 2-3 times. Prepare the remaining ingredients.
Говядину ополосните и промокните бумажным полотенцем. Репчатый лук очистите. Рис промойте холодной водой 2-3 раза. Подготовьте остальные ингредиенты.
Place the beef in a saucepan and add 2 liters of cold water. Place the pan on the fire. When the water boils, reduce the heat and add a little salt to the water. Cover the pan with a lid. Cook the broth over low heat for about 1-1.5 hours.
Говядину положите в кастрюлю и залейте 2 л холодной воды. Поставьте кастрюлю на огонь. Когда вода закипит, убавьте огонь и немного посолите воду. Прикройте кастрюлю крышкой. Варите бульон на небольшом огне примерно 1-1,5 часа.
Meanwhile, blanch the tomatoes. To do this, make cross cuts on them, place them in boiling water in a saucepan, and keep in boiling water for 1 minute. Then quickly plunge into ice water and remove the skin. Cut the tomatoes into small cubes.
Тем временем помидоры бланшируйте. Для этого сделайте на них крестовые надрезы, опустите в кипящую воду в кастрюле, подержите в кипятке в течение 1 минуты. Затем резко опустите в ледяную воду и снимите кожицу. Нарежьте помидоры маленькими кубиками.
Chop the onion into small cubes.
Репчатый лук порубите мелким кубиком.
Chop the cilantro.
Кинзу порубите.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion over medium heat for 4-5 minutes until golden.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук на среднем огне в течение 4-5 минут до золотистости.
Add tomatoes to the pan, stir and cook for 2 minutes.
Добавьте в сковороду помидоры, перемешайте и жарьте 2 минуты.
Add tomato paste, adjika, paprika and some cilantro to the vegetables.
Добавьте к овощам томатную пасту, аджику, паприку и часть кинзы.
Mix everything and simmer the vegetables for 5 minutes over low heat.
Все перемешайте и тушите овощи в течение 5 минут на небольшом огне.
When the broth is cooked, remove the beef and cut it into strips. Return the meat to the broth.
Когда бульон сварится, достаньте говядину и нарежьте ее соломкой. Отправьте мясо обратно в бульон.
Add the steamed vegetables and bay leaf to the pan. Mix everything well.
Добавьте в кастрюлю тушеные овощи и лавровый лист. Всё хорошо перемешайте.
Add rice and stir. Cook the soup over low heat, periodically skimming the foam from the surface. When the rice is ready, turn off the soup. Bring to taste, add a little salt and sugar if necessary. Squeeze or mince the garlic, then add to the soup. Cover the pan with a lid and let the soup simmer for 30 minutes.
Добавьте рис и перемешайте. Варите суп на небольшом огне, периодически снимая пенку с поверхности. Когда рис будет готов, выключите суп. Доведите до вкуса, добавьте немного соли и сахара, если это необходимо. Выдавите или измельчите чеснок, затем добавьте в суп. Накройте кастрюлю крышкой и дайте супу настояться 30 минут.
Kharcho soup is ready. Serve it garnished with chopped cilantro. Bon appetit.
Суп Харчо готов. Подайте его, украсив рубленой кинзой. Приятного аппетита.