Rinse the green onions, shake off excess liquid and dry with paper towels. Then chop with a knife or using a blender.
Зеленый лук ополосните, стряхните лишнюю жидкость и оботрите бумажными полотенцами. Затем измельчите ножом или с помощью блендера.
Start preparing the sauce. Pour the vinegar into a bowl and use a whisk to lightly whisk it. Continuing to beat, add olive oil in small portions. Pour in a thin stream and whisk to form a homogeneous emulsion.
Приступите к приготовлению соуса. Уксус влейте в миску и с помощью венчика слегка взбейте его. Продолжая взбивать, маленькими порциями добавляйте оливковое масло. Лейте тонкой струйкой и взбивайте, чтобы получилась однородная эмульсия.
Add remaining ingredients. Pour the chopped herbs into a bowl with the vinegar mixture, add mustard, pepper and salt. Mix thoroughly. Let the sauce sit for 30 minutes.
Добавьте оставшиеся ингредиенты. В миску с уксусной смесью всыпьте измельченную зелень, добавьте горчицу, перец и посолите. Тщательно перемешайте. Дайте настояться соусу 30 минут.
The vinaigrette dressing, after it has infused, is ready for use. It is usually served with lettuce salad, as well as boiled and stewed fish.
Винегретная заправка, после того как она настоялась, готова к использованию. Обычно ее подают к салату из листьев салата-латука, а также к вареной и тушеной рыбе.