If necessary, defrost the beef and wash it. Peel and wash the onions, cut half into thin rings. Peel, wash and cut the ginger root into slices. Wash the green onions, separate the white part of the feathers, finely chop the green part. Wash the cilantro and chop it finely. To serve, wash and cut the lime into slices.
Говядину при необходимости разморозьте, помойте. Репчатый лук почистите и помойте, половину порежьте тонкими кольцами. Корень имбиря почистите, помойте и нарежьте ломтиками. Зеленый лук помойте, отделите белую часть перьев, зеленую часть мелко нарежьте. Кинзу помойте и также мелко нарежьте. Лайм для подачи помойте и нарежьте дольками.
Cook the broth. Place the water in the pan on the fire and bring to a boil. Let the water boil again, drain it and pour fresh water over the meat. In a dry frying pan, fry a whole half onion and ginger slices until brown, add them to the meat. Add cloves, coriander, anise, cinnamon. Reduce heat to low and leave the broth to simmer for 2 hours. Finally, add sugar and salt to taste.
Сварите бульон. Воду в кастрюле поставьте на огонь, доведите до кипения. Еще раз дайте воде закипеть, слейте ее и залейте мясо свежей водой. На сухой сковороде обжарьте до коричневого цвета целую половину луковицы и ломтики имбиря, положите их к мясу. Добавьте гвоздику, кориандр, анис, корицу. Убавьте огонь до минимума и оставьте бульон вариться на 2 часа. В конце добавьте сахар и соль по вкусу.
Prepare the ingredients for the soup. Soak the white parts of the green onions in the hot broth for a few minutes, then remove and cool. Remove the beef from the broth, separate the meat from the bone, and cut into thin slices. Strain the broth. Soak the rice noodles in cold water, then add boiling water and cook, adding salt, until half cooked according to the time indicated on the package. Rinse the noodles under running water.
Подготовьте ингредиенты для супа. Белые части зеленого лука подержите несколько минут в горячем бульоне, затем достаньте и остудите. Извлеките говядину из бульона, отделите мясо от кости, нарежьте тонкими ломтиками. Бульон процедите. Рисовую лапшу замочите в холодной воде, затем залейте кипятком и варите, подсолив, до полуготовности в соответствии с временем, указанным на упаковке. Промойте лапшу проточной водой.
Prepare Pho Bo soup. Place noodles in serving bowls, add onion rings, a few drops of red Tabasco pepper sauce, slices of meat, white parts of green onions, chopped green onions and cilantro. Pour the contents of the bowls with hot broth and serve immediately.
Приготовьте суп Фо Бо. В порционные пиалы разложите лапшу, добавьте кольца репчатого лука, несколько капель красного перечного соуса табаско, ломтики мяса, белые части перьев зеленого лука, нарезанные зеленый лук и кинзу. Залейте содержимое пиал горячим бульоном и сразу подавайте.
Garnish Pho Bo soup with lime wedges when serving.
Украсьте суп Фо Бо при подаче дольками лайма.