Rinse the greens and tomatoes. Thaw seafood if you bought it frozen. Place the caviar. Pour oil into a bowl.
Промойте зелень и помидоры. Разморозьте морепродукты, если вы покупали замороженные. Выложите икру. Налейте масло в пиалку.
Peel the garlic. Fry in a hot frying pan in oil until darkened.
Очистите чеснок от шелухи. Обжарьте на разогретой сковороде в масле до потемнения.
Remove the garlic from the pan. Fry the seafood a little in the same oil.
Доставьте из сковороды чеснок. На этом же масле немного обжарьте морепродукты.
Place lettuce leaves in a salad bowl. Cut the cherry tomatoes in half. Place seafood on lettuce leaves and top with cherry tomatoes.
В салатницу выложите листья салата. Порежьте помидоры черри пополам. Выложите морепродукты на листья салата и сверху положите помидоры черри.
Top the salad with lemon wedges, salmon roe, fresh king prawn, and sprinkle parsley on top.
На салат выложите лимонные дольки, икру лосося, свежую королевскую креветку, и покрошите сверху петрушку.