Place chicken fillet. Cut off the cheese. Open the mayonnaise. Peel the onion. Prepare salt, flour and pepper.
Выложите куриное филе. Отрежьте сыр. Откройте майонез. Очистите лук от кожуры. Подготовьте соль, муку и перец.
Grate the cheese on a coarse grater. Cut the chicken fillet into small cubes. Grate the onion into a puree. Peel the garlic and chop it very finely.
Натрите сыр на крупной терке. Куриной филе нарежьте на мелкий кубик. Лук натрите на терке в пюре. Чеснок очистите от шелухи и нарежьте очень мелко.
Place the chicken, cheese, garlic and onions in a deep plate. Beat an egg there and add mayonnaise. Add flour to the entire mixture. Season with salt and pepper. Mix well until smooth so that the ingredients are evenly distributed among each other.
Выложите курицу, сыр, чеснок и лук выложите в глубокую тарелку. Выбейте туда яйцо и выложите майонез. Добавьте муку ко всей смеси. Посолите и поперчите. Хорошо вымешайте до однородности, чтобы ингредиенты равномерно распределились между собой.
Heat a frying pan and grease with oil. Spoon the meat mixture into the pan using a tablespoon and form into pancakes. Fry over medium heat on each side for a couple of minutes under the lid.
Разогрейте сковородку и смажьте маслом. Столовой ложкой выкладывайте мясную смесь на сковородку и формируйте оладьи. Обжаривайте на среднем огне с каждой стороны по пару минут под крышкой.
To serve, garnish pancakes with fresh parsley.
Для подачи, украсьте оладьи свежей петрушкой.