Rinse the greens. Cut off the cheese. Prepare butter, flour and sour cream. Add chicken fillet and eggs.
Промойте зелень. Отрежьте сыр. Подготовьте масло, муку и сметану. Выложите куриное филе и яйца.
Cut the chicken fillet into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the onion and parsley.
Нарежьте куриное филе мелким кубиком. Сыр натрите на крупной терке. Лук и петрушку мелко нашинкуйте.
Beat the eggs into a deep bowl. Add sour cream and pepper and salt to them. Beat everything with a whisk or mixer until smooth.
В глубокую миску выбейте яйца. Добавьте к ним сметану и перец с солью. Взбейте все с помощью венчика или миксера до однородности.
Combine egg and sour cream sauce with meat, onion, parsley and cheese. Stir the entire mixture until smooth.
Соедините соус из яйца и сметаны с мясом, луком, петрушкой и сыром. Вымешайте всю смесь до однородности.
Heat a frying pan and grease with oil. Spoon the meat mixture into the pan using a tablespoon. Bake over medium heat on both sides until golden brown.
Разогрейте сковородку и смажьте маслом. Столовой ложкой выложите на сковородку мясную смесь. Выпекайте на среднем огне с двух сторон до золотистой корочки.
Place the pancakes in a circle on a plate. Place sour cream in the center and garnish with fresh herbs.
Выложите оладьи по кругу на тарелку. В центр выложите сметану и украсьте свежей зеленью.