Take several containers and distribute all the necessary products into them, measure out the required amount. Boil 100 g of rice and cool it, do not overcook it. Boil the eggs, separate the whites from the yolks and grate on a fine grater. Cut the crab sticks in half and slice lengthwise, grate the smoked meat on a fine grater and a mixture of cheeses, grate the apple on a coarse grater or a Korean carrot grater.
Возьмите несколько емкостей и распределите по ним все нужные продукты, отмерьте нужное количество. Отварите 100 г риса и остудите его, не переварите. Отварите яйца, отделите белки от желтков и натрите на мелкой терке. Крабовые палочки разрежьте пополам и порежьте вдоль, копчения натрите на мелкой терке и смесь сыров, яблоко натрите на крупной терке или терке для корейской морковки.
The first layer is boiled rice, spread it with mayonnaise. After a layer of chopped crab sticks, grate butter on them and distribute over the entire diameter.
Первый идёт слой отварного риса, намажьте его майонезом. После слой порезанных крабовых палочек, на них мы натрите сливочное масло и распределите по всему диаметру.
The next layer of smoking, grate them on top, then mayonnaise and put the grated apple on the next layer, and a mixture of cheeses on top.
Следующий слой копчения, натрите их сверху, далее майонез и на следующий слой кладите натертое яблоко, сверху смесь сыров.
Mix the egg whites with the remaining mayonnaise and spread over the surface of the dish. Sprinkle grated yolks around. The finished dish can be served to the table.
Белки смешайте с оставшимся майонезом и распределите сверху по поверхности блюда. Посыпьте по кругу тертыми желтками. Готовое блюдо можно подавать к столу.
Decorate the dish with herbs for a special taste, various berries or olives.
Блюдо украсьте зеленью для особенности вкуса, различными ягодами или маслинами.