Place fish on a plate. Rinse the dill under running water. Remove the eggs from the packaging. Open the cream cheese. Pour milk into a glass. Prepare flour, salt and sugar.
Выложите рыбу на тарелку. Промойте укроп под проточной водой. Выложите яйца из упаковки. Откройте сливочный сыр. Налейте молоко в стакан. Подготовьте муку, соль и сахар.
In a deep bowl, beat eggs and milk using a whisk or blender. Add sifted flour, salt, sugar and a little vegetable oil to them. Knead your pancake dough until it becomes thick sour cream.
В глубокой миске взбейте, с помощью венчика или блендера, яйца и молоко. Добавьте к ним просеянную муку, соль, сахар и немного растительного масла. Вымешайте ваше тесто для блинчиков до состояния густой сметаны.
Heat a frying pan and grease it with oil. Bake pancakes until golden brown on each side. Finely chop the dill and combine with cream cheese. Cut the salmon into small slices. Spread cream cheese and dill onto the prepared pancake. Place salmon slices on top of cream cheese. Wrap the pancake in a roll. Repeat this with all the pancakes.
Разогрейте сковородку и смажьте ее маслом. Выпекайте блины до золотистой корочки с каждой стороны. Укроп мелко покрошите и соедините со сливочным сыром. Семгу нарежьте на небольшие ломтики. На готовый блин намажьте сливочный сыр с укропом. Выложите ломтики семги сверху на сливочный сыр. Заверните блин в рулет. Повторите это со всеми блинами.
Place the prepared pancakes with filling on fresh herbs. Garnish with hot peppers.
Выложите готовые блины с начинкой, на свежую зелень. Украсьте острыми перцами.