Lay out the puff pastry. Cut the ham into slices. Cut off the required amount of cheese. Remove the egg from the package.
Выложите слоеное тесто. Ветчину нарежьте на ломтики. Отрежьте нужное количество сыра. Выложите яйцо из упаковки.
Roll out the puff pastry into an even layer approximately 5mm thick. Grate the cheese on a coarse grater and sprinkle it over the rolled out dough. Place ham slices on cheese. If you like fresh greens, crumble some of your favorite greens onto your ham.
Раскатайте слоеное тесто в равномерный пласт толщиной, примерно, 5 мм. Натрите сыр на крупной терке и посыпьте им раскатанное тесто. Выложите на сыр ломтики ветчины. Если вы любите свежую зелень, то покрошите немного вашей любимой зелени на ветчину.
Roll the dough with the filling into a tight roll. Cut it into 5 cm pieces. Grease a baking sheet and place your buns on it. Beat the egg into a plate and beat it with a fork. Brush the buns with beaten egg. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Сверните тесто с начинкой в плотный рулет. Нарежьте его на кусочки по 5 см. Смажьте противень и выложите на него ваши булочки. В тарелку выбейте яйцо и взбейте его вилкой. Смажьте булочки взбитым яйцом. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течении 30 минут.
Place the buns on a plate and serve with herbs and vegetables.
Выложите булочки на тарелку и подайте с зеленью и овощами.