Peel the onion and place on a plate along with the butter, and place the sour cream in a bowl. Place the dill on a plate. Place salt, paprika and pepper in containers.
Лук очистите и поставьте на тарелку вместе с маслом, а сметану поместите в миску. Укроп положите на тарелку. Соль, паприку и перец насыпьте в емкости.
Chop the peeled onion into small pieces. Chop the dill. Melt the butter in a saucepan and add the onion. Fry the onion until soft and transparent. Add dill, paprika, salt and pepper to mixture. Add sour cream at room temperature. Simmer for about 2 minutes, bringing to a boil.
Очищенный лук нарубите мелкими кусочками. Нарежьте укроп. В сотейнике растопите сливочное масло и выложите в него лук. Лук жарьте до мягкости и прозрачности. Высыпьте укроп, паприку, соль и перец в массу. Выложите сметану комнатной температуры. Протомите около 2 минут, доведя до кипения.
Pour the sauce into a container. Serve the sauce along with the pasta.
Налейте соус в емкость. Соус подавайте вместе с макаронами.