Place the butter in a plate along with the egg, and pour cocoa, soda and salt into containers. Place sugar and flour into bowls.
Масло положите в тарелку вместе с яйцом, а какао, соду и соль насыпьте в емкости. Сахар и муку насыпьте в миски.
Pour flour into a container. Add salt, sugar, soda and mix well. Beat in the egg and add the butter. Knead the dough thoroughly.
Насыпьте муку в ёмкость. Добавьте соль, сахар, соду и хорошо перемешайте. Вбейте яйцо и положите сливочное масло. Тщательно вымесите тесто.
Divide the dough into two equal parts and add cocoa to one part. Mix well until the dough turns chocolate brown. Wrap the pieces in cling film and refrigerate for 30 minutes. Using a rolling pin, roll out the butter and chocolate cake layers into a thin layer and place one cake layer on top of the other, then roll them up and cut them into pieces.
Поделите тесто на две равные части и в одну часть всыпайте какао. Хорошо перемешайте, чтобы тесто приобрело шоколадный цвет. Оберните части в пищевую пленку и отправьте в холодильник на 30 минут. Скалкой раскатайте сливочный и шоколадный корж в тонкий слой и положите один корж на другой, а затем сверните их рулетом и нарежьте на кусочки.
Place the pieces on a baking sheet and place in the oven preheated to 200 degrees for 15 minutes.
Выложите кусочки на противень и отправьте в духовку, разогретую до 200 градусов на 15 минут.
Place cookies on a plate. Serve the cookies with a cup of tea.
Выложите печенье на тарелку. Подавайте печенье вместе с чашкой чая.