Place the apples on the table. Place the egg in a plate with butter. Pour milk into a glass. Place sugar, wheat flour, baking powder and cinnamon in containers.
Яблоки выложите на стол. Яйцо положите в тарелку с сливочным масло. Молоко налейте в стакан. Сахар, пшеничную муку, разрыхлитель и корицу насыпьте в емкости.
Melt the butter and cool. Beat in the egg and sugar and mix the mixture using a mixer. Add flour and baking powder, pour in milk and stir the dough until smooth. Peel the apples, cut into small squares and add to the dough and mix it.
Сливочное масло растопите и остудите. Вбейте яйцо и сахар, и перемешайте массу с помощью миксера. Добавьте муку и разрыхлитель, влейте молоко и перемешайте тесто до однородной массы. Очистите яблоки от кожуры, разрежьте на мелкие квадратики и добавьте в тесто и перемешайте его.
Spoon the dough onto a baking sheet lined with parchment. Separately, mix cinnamon and sugar and sprinkle on buns. Bake in the oven at 200 degrees for 25 minutes.
Ложкой выложите тесто на противень, застеленный пергаментом. Отдельно смешайте корицу с сахаром и посыпьте булочки. Выпекайте в духовке при 200 градусах в течение 25 минут.
Place the buns on a plate and decorate them with berries, and place a jug of compote next to them.
Выложите булочки на тарелку и украсьте их ягодами, а также рядом поставьте кувшин с компотом.