Place the chicken on a plate. Place salt, pepper, garlic and coriander in a saucer, and place oranges in a separate plate.
Курицу выложите на тарелку. Соль, перец, чеснок и кориандр поместите в блюдце, а апельсины положите в отдельную тарелку.
Chop the garlic and mix with coriander and salt and rub the chicken with this mixture. Cut the oranges into slices and stuff them into the chicken.
Измельчите чеснок и смешайте с кориандром и солью и данной смесью натрите курицу. Порежьте апельсины на дольки и начините ими курицу.
Pack the chicken in a baking bag and bake in the oven at 200 degrees for 70 minutes. Remove the chicken from the sleeve and pour its own juices over it, then let sit for 15 minutes.
Упакуйте курицу в рукав для запекания и выдерживайте в духовке при температуре 200 градусов в течение 70 минут. Вытащите из рукава курицу и полейте ее собственным соком, а затем выдержите ее 15 минут.
Place the chicken on a plate and garnish it with potato wedges, herbs and carrots.
Курицу выложите на тарелку и украсьте ее дольками картошки, зеленью и морковкой.