Lay out all the ingredients.
Выложите все ингредиенты.
In a gravy boat, combine ketchup, soy sauce, honey and thyme. Mix your marinade well and let it sit for a couple of minutes.
В соуснице смешайте кетчуп, соевый соус, мед и тимьян. Хорошо вымешайте ваш маринад и дайте настояться пару минут.
Place the cut strips of ribs in pieces of 2-4 bones into boiling water. Cook until the meat comes off the bone easily.
Положите нарезанные ленты ребрышек кусочками по 2–4 кости в кипящую воду. Варите до состояния, когда мясо будет легко отделяться от косточки.
Place the ribs in a baking dish. Bake them for 20 minutes at 170 degrees without marinade.
Выложите ребрышки в форму для запекания. Запекайте их в течении 20 минут при температуре 170 градусов без маринада.
Remove the ribs from the oven and coat well with the marinade. Bake in the oven for another 30 minutes.
Достаньте ребрышки из духовки и хорошо смажьте маринадом. Запекайте в духовке еще 30 минут.
For a dramatic presentation, place a few ribs on a plate and garnish with herbs of your choice. Serve with BBQ sauce.
Для эффектной подачи выложите несколько ребрышек на тарелку и украсьте зеленью на свой вкус. Подавайте с соусом барбекю.