Pour flour into a plate. Add fish and eggs. Open the cream cheese.
Насыпьте муку в тарелку. Выложите рыбу и яйца. Откройте сливочный сыр.
Beat the eggs into a deep bowl. Add sugar to eggs. Add salt to taste. Mix with a whisk or mixer until smooth.
В глубокую миску выбейте яйца. Добавьте сахар к яйцам. Посолите по вкусу. Вымешайте венчиком или миксером до однородности.
Add sifted flour to beaten eggs. Stirring constantly, pour in the milk. Mix well so that no lumps form.
Ко взбитым яйцам всыпьте просеянную муку. Постоянно помешивая, влейте молоко. Хорошо вымешайте, чтобы не образовались комочки.
Pour the dough over the heated flour with a ladle. Spread the dough in a circular motion throughout the pan. Fry on each side until golden brown.
На разогретую муку вылейте тесто половником. Распределите тесто круговыми движениями по всей сковороде. Обжаривайте с каждой стороны до золотистой корочки.
Spread cream cheese onto the prepared pancake. Cut the fish into slices and place on cream cheese. Wrap the pancake in a roll and cut into medium-sized pieces
На готовый блин намажьте сливочный сыр. Нарежьте рыбу ломтиками и выложите на сливочный сыр. Заверните блин в рулет и нарежьте на кусочки средних размеров
To serve, garnish your pancakes with lemon wedges.
Для подачи, украсьте ваши блины дольками лимона.