Pour in milk and butter. Add flour. Add fish, cheese and eggs.
Налейте молоко и масло. Насыпьте муку. Выложите рыбу, сыр и яйца.
Beat the eggs into a deep bowl. Whisk a little.
В глубокую миску выбейте яйца. Немного взбейте венчиком.
Add sifted flour to the eggs. Stir a little.
Добавьте к яйцам просеянную муку. Немного перемешайте.
Stirring constantly, pour in the milk and stir until smooth. Pour in the oil and stir again with a whisk.
Постоянно помешивая, влейте молоко и вымешайте до однородности. Влейте масло и еще раз размешайте венчиком.
Bake the pancakes on each side for about one minute.
Выпекайте блины с каждой стороны примерно по одной минуте.
Cut the resulting pancake in half. Take one half and fold the edge over it. Place some cream cheese on the folded edge. Cut the salmon into strips and place one strip on top of the cheese. Cover the salmon with the other half and wrap it in a roll. Secure the resulting rose with a toothpick. Do this with all the pancakes.
Полученный блин разрежьте пополам. Возьмите одну половину и заверните у нее край. На завернутый край вложите немного сливочного сыра. Нарежьте семгу на полоски и положите одну полоску на сыр. Накройте семгу второй половиной и заверните в рулет. Закрепите полученную розу зубочисткой. Проделайте так со всеми блинами.
Place the finished roses on the lettuce leaves. Serve with fresh vegetables.
Выложите готовые розочки на листья салата. Подавайте со свежими овощами.