Place flour and sugar in separate containers. Pour milk. In a deep container, mix raisins with cottage cheese.
Выложите муку и сахар в разные емкости. Налейте молоко. В глубокой таре смешайте изюм с творогом.
Beat the eggs into a bowl. Add sugar to the eggs and mix everything with a whisk or mixer.
Выбейте яйца в миску. Насыпьте к яйцам сахар и перемешайте все венчиком или миксером.
Add sifted flour to the resulting mixture. Mix well.
К полученной смеси добавьте просеянную муку. Хорошо перемешайте.
Pour in the milk and mix well to avoid the formation of lumps.
Влейте молоко и хорошо вымешайте, во избежание образования комочков.
Bake the pancakes for a minute on each side until golden brown.
Выпекайте блины по минуте с каждой стороны до золотистой корочки.
Place a tablespoon of cottage cheese and raisins filling on the prepared pancakes.
На готовые блины выложите начинку из творога и изюма столовой ложкой.
Roll the filled pancakes into a square. Bake the edges in a preheated frying pan without oil until golden brown.
Сверните блины с начинкой в квадрат. Запеките края на разогретой сковороде без масла до золотистой корочки.
Serve pancakes in portions, topped with jam or condensed milk.
Подавайте блины порционно, полив вареньем или сгущенкой.