Prepare milk, sugar, flour, butter and sour cream, measuring out the required quantities.
Подготовьте молоко, сахар, муку, масло и сметану, отмерив нужные количества.
Beat the eggs into a bowl. Add sour cream and sugar to the eggs. Beat the mixture into a homogeneous mass.
В миску выбейте яйца. Добавьте к яйцам сметану и сахар. Взбейте смесь в однородную массу.
Add flour to the mixture and stir until smooth.
К смеси добавьте муку и вымешайте до однородности.
Pour oil into the dough and mix well.
В тесто влейте масло и хорошо перемешайте.
Add milk as the last ingredient.
Последним ингредиентом добавьте молоко.
Pour oil into a heated frying pan. Pour some batter into the pan and spread it around the entire perimeter of the pan in a circular motion. Bake the pancakes until golden brown on both sides, about 1 minute.
На разогретую сковородку вылейте масло. Вылейте на сковородку немного теста и круговыми движениями распределите по всему периметру сковороды. Выпекайте блины до золотистой корочки с обеих сторон примерно по 1 минуте.
Serve pancakes with your favorite jam.
Подавайте блины с вашим любимым вареньем.