Remove the cookies from the package. Open the mascarpone. Prepare cocoa, vanilla extract, cream, water and sugar.
Выложите печенье из упаковки. Откройте маскарпоне. Подготовьте какао, ванильный экстракт, сливки, воду и сахар.
Grind the sugar into powder. Combine cream, mascarpone and powder in a deep plate. Beat with a mixer until creamy.
Измельчите сахар в пудру. Соедините в глубокой тарелке сливки, маскарпоне и пудру. Взбейте миксером до состояния крема.
Brew some coffee. Combine coffee with coffee liqueur and mix the resulting mixture well.
Заварите кофе. Соедините кофе с кофейным ликером и хорошо вымешайте полученную смесь.
Take a baking dish. Line the bottom of the pan with foil. Soak a third of the cookies in the coffee mixture and place in the bottom of the pan. Grease the lined cookies with cream. Lay out all the cookies and cream this way. Apply cream as the last layer. Place the resulting dessert in the refrigerator for 8 hours.
Возьмите форму для запекания. Застелите дно формы фольгой. Смочите треть печенья в кофейной смеси и выложите на дно формы. Смажьте кремом выложенное печенье. Выкладывайте таким образом все печенье и крем. Последним слоем выкладывайте крем. Поставьте полученный десерт в холодильник на 8 часов.
Take the prepared dessert out of the mold. Sprinkle cocoa on top. Take a couple of cookies and crush them. Sprinkle the finished dessert beautifully.
Достаньте готовы и настоявшийся десерт из формы. Посыпьте сверху какао. Возьмите пару печенюшек и измельчите их. Красиво посыпьте готовый десерт.
To serve, garnish with a fresh mint leaf.
Для подачи украсьте листиком свежей мяты.