Peel the bananas. Lay out the eggs. Pour in milk and butter. Pour flour into a plate.
Очистите бананы от кожуры. Выложите яйца. Налейте молоко и масло. Насыпьте муку в тарелку.
Beat the egg into a deep plate and combine them with milk. Mix with a whisk or mixer until smooth.
В глубокую тарелку выбейте яйцо и соедините их с молоком. Перемешайте с помощью венчика или миксера до однородности.
Add sifted flour to the milk and egg mixture. Mix everything well so that no lumps form. Cut the bananas into pieces and combine with the dough. Mix again.
К смеси из молока и яиц всыпьте просеянную муку. Хорошо перемешайте все, чтобы не образовались комочки. Бананы нарежьте на кусочки и соедините с тестом. Вымешайте еще раз.
Heat a frying pan and grease with oil. Using a tablespoon, place the finished dough onto the heated frying pan. Fry on both sides until golden.
Разогрейте сковородку и смажьте маслом. С помощью столовой ложки выложите готовое тесто на разогретую сковороду. Обжаривайте с обеих сторон до золотистости.
Place all the pancakes in a stack. Top with condensed milk and jam.
Выложите все оладьи в стопку. Полейте сгущенным молоком и вареньем.