Remove the spaghetti from the package. Rinse and dry the chicken fillet. Cut off the cheese. Prepare cream, lemon and garlic.
Выложите спагетти из упаковки. Куриное филе промойте и просушите. Отрежьте сыр. Подготовьте сливки, лимон и чеснок.
Heat the frying pan. Grease with oil. Peel the garlic and finely chop. Fry the garlic. Cut the chicken into small cubes and add to the pan with the garlic. Fry the chicken until done.
Разогрейте сковороду. Смажьте маслом. Очистите чеснок от шелухи и мелко покрошите. Обжарьте чеснок. Курицу нарежьте мелким кубиком и добавьте на сковородку к чесноку. Обжарьте курицу до готовности.
Pour cream into the fried chicken. Grate the cheese on a coarse grater. Add cheese to cream and chicken. Simmer until the cheese is completely dissolved. Squeeze the lemon juice into the sauce.
К обжаренной курице влейте сливки. Натрите сыр на крупной терке. Отправьте сыр к сливкам и курице. Потушите до полного растворения сыра. Выдавите сок из лимона в соус.
Boil spaghetti according to the recipe on the package. Rinse the finished spaghetti under running water. Add them to the chicken and cheese sauce. Stir quickly and simmer briefly over low heat under the lid.
Отварите спагетти согласно рецепту на упаковке. Готовые спагетти промойте под проточной водой. Добавьте их к соусу с курицей и сыром. Быстро вымешайте немного потушите на медленном огне под крышкой.
Serve your spaghetti garnished with fresh herbs and vegetables. Place lemon slices on top.
Подавайте ваши спагетти, украсив их свежей зеленью и овощами. Выложите сверху дольки лимона.