Remove crab sticks from packaging, boil quail eggs and place in a container, prepare all ingredients.
Очистить крабовые палочки от упаковки, отварить перепелиные яйца и выложить в емкость, подготовить все ингредиенты.
Peel the cucumber and cut into small cubes, grate the hard cheese on a coarse grater, and cut the crab sticks into cubes. Peel the quail eggs from the shell and cut into 4 parts.
Очистить огурец от кожуры и нарезать мелкими кубиками, сыр твердый натереть на крупной терке, а крабовые палочки нарезать кубиками. Очистить перепелиные яйца от скорлупы и порезать на 4 части.
Place quail eggs, crab sticks, hard cheese, red caviar, cucumbers and mayonnaise into a deep container.
В глубокую емкость отправить перепелиные яйца, крабовые палочки, твердый сыр, красную икру, огурцы и майонез.
Mix everything thoroughly. Salad with crab sticks and red caviar is ready.
Все тщательно перемешать. Салат с крабовыми палочками и красной икрой готов.
To serve the salad, you can use half a boiled quail egg, red caviar and a fresh bunch of herbs.
Для подачи салата можно использовать половину отваренного перепелиного яйца, красную икру и свежий пучок зелени.