Wash the eggplants, cut off the tail. Measure out all ingredients and place them in containers.
Помыть баклажаны, отрезать хвостик. Вымерить все ингредиенты и поместить их в емкости.
Chop the eggplants and place them in a blender or meat grinder and chop.
Баклажаны нарезать и отправить в блендер или мясорубку и измельчить.
Add chopped garlic, salt, flour, baking powder, sour cream, eggs to the chopped eggplants.
Измельченный чеснок, соль, муку, разрыхлитель, сметану, яйца добавить к измельченным баклажанам.
Mix everything thoroughly until a homogeneous mass is obtained.
Тщательно все перемешать до получения однородной массы.
Place the prepared mass, one spoon at a time, into a frying pan with heated oil and fry on both sides until a crispy crust is obtained.
На сковороду с разогретым маслом выкладывают приготовленную массу по одной ложке и жарят с двух сторон, до получения поджаренной корочки.
To serve, the dish can be garnished with a fresh sprig of dill.
Для подачи блюдо можно украсить свежей веточкой укропа.