Place the finished minced meat or chopped fillet in a meat grinder into a container. Peel the onion.
Готовый фарш, или измельченное филе в мясорубке выкладываем в емкость. Чистим лук от шелухи.
Cut the peeled onion into small cubes. Heat vegetable oil in a frying pan with high sides. Add the onion to the pan and fry for 5 minutes until golden brown. Add ground turkey to the onion, add salt, and stir-fry for 10 minutes.
Очищенный лук нарежьте мелкими кубиками. Разогрейте растительное масло в сковороде с высокими бортиками. В сковороду отправьте лук и обжаривайте 5 минут, до появления золотистой корочки. Выложите к луку индюшиный фарш, добавьте соль, прожарьте 10 минут помешивая.
Boil the pasta according to the instructions on the package. Once cooked, rinse them and add them to the ground turkey and onions. Stirring, fry for 3-5 minutes. The dish of pasta with minced turkey is ready.
Отварите макароны, согласно инструкции, указанной на упаковке. После приготовления, промойте их и добавьте к индюшиному фаршу с луком. Помешивая, обжарьте 3-5 минут. Блюдо макароны с фаршем из индейки готово.
To serve, the dish can be garnished with a fresh sprig of parsley or dill. The addition of sour cream or mayonnaise would also be an ideal combination.
Для подачи блюдо можно украсить свежей веточкой петрушки или укропа. Так же идеальным сочетание будет добавление сметаны или майонеза.