Place all ingredients in a container, gram by gram, wash the dill.
В емкости выложить все ингредиенты по граммам, вымыть укроп.
Add milk, eggs, flour, salt, sugar, butter into a deep container and mix with a whisk until smooth.
В глубокую емкость добавьте молоко, яйца, муку, соль, сахар, масло и вымешайте венчиком до однородной массы.
Cut the salmon into strips. Add finely chopped dill to the ricotta and mix well.
Семгу нарежьте полосками. Мелко нарезанный укроп добавьте в рикотту и хорошенько перемешайте.
Fry the pancakes in a pancake pan.
На сковороде для блинов пожарьте блинчики.
Place ricotta cheese with dill of the desired thickness on the fried pancake, place salmon on top of the cheese.
На пожаренный блин выложите сыр рикотта с укропом желаемой толщины, сверху сыра выложите семгу.
Roll the pancake into a roll and place it on a plate, do this with each one. And cut the roll in half. Pancakes with ricotta and salmon are ready.
Сверните блин в рулетик и выложите на тарелку, проделайте так с каждым. И порежьте рулетик пополам. Блины с рикоттой и семгой готовы.
To serve, decorate the dish with fresh bunches of herbs.
Для подачи украсьте блюдо свежими пучками зелени.