Rinse greens and vegetables. Peel the cucumbers. Cut off the cheese, boil the shrimp and eggs. Unpack the crab sticks. Measure out the required amount of sauce and croutons.
Промойте зелень и овощи. Очистите огурцы от кожуры. Отрежьте сыр, отварите креветки и яйца. Распакуйте крабовые палочки. Отмерьте нужное количества соуса и сухариков.
Place lettuce leaves on a plate in a circle. Peel the boiled eggs and grate on a coarse grater. Place half on lettuce leaves.
На тарелку, по кругу, выложите листья салата. Отваренные яйца очистите от кожуры и натрите на крупной терке. Половину выложите на листья салата.
Cut the cucumber into small cubes and place on the eggs. Grate the cheese on a coarse grater and place half on the cucumbers. Next, spread the sauce over the cheese.
Огурец порежьте мелким кубиком и выложите на яйца. Сыр натрите на крупной терке и выложите половину на огурцы. Далее на сыр выкладывайте соус.
Cut the crab sticks into small strips and place on the sauce. Next, the remaining half of the eggs.
Крабовые палочки нарежьте мелкой соломкой и выложите на соус. Далее оставшуюся половину яиц.
Place the sauce, some herbs and cheese and shrimp last.
Соус, немного зелени и сыр с креветками выкладывайте в последнюю очередь.
Garnish the salad with croutons and fresh herbs.
Украсьте салат сухариками и свежей зеленью.