Wash cabbage and tomatoes to remove dust. Cut off the cheese. Rinse and dry the fillets. Measure out the required amount of crackers and mayonnaise.
Промойте капусту и помидоры от пыли. Отрежьте сыр. Промойте и просушите филе. Отмерьте нужное количество сухарей и майонеза.
Cut the chicken fillet into medium-sized cubes and fry until golden brown.
Куриное филе порежьте на среднего размера кубики и обжарьте до золотистой корочки.
Shred the cabbage, place it in a deep bowl and crush it with your hands, so it will release juice and aroma. Cut the tomatoes into half rings and add to the cabbage. Add the crackers.
Нашинкуйте капусту, переложите в глубокую миску и помните ее руками, так она пустит сок и аромат. Помидоры порежьте полукольцами и добавьте к капусте. Засыпьте сухари.
Grate the cheese on a coarse grater and add to the bowl with vegetables and breadcrumbs. Place chicken fillet and mayonnaise there. Mix well.
Сыр потрите на крупной терке и добавьте в миску с овощами и сухарями. Переложите туда куриное филе и майонез. Хорошо перемешайте.
Serve the salad in portions. Garnish with fresh herbs of your choice.
Подавайте салат порционно. Украсьте свежей зеленью на ваш вкус.