Peel the bananas and rinse the strawberries. Measure out the required amount of cream, sugar, sour cream and cottage cheese. Pour the crackers into a deep plate.
Почистите бананы и промойте клубнику. Отмерьте необходимое количество сливок, сахара, сметаны и творога. Высыпьте крекеры в глубокую тарелку.
Beat cottage cheese, sour cream, 1 banana, vanilla in a blender.
Взбейте в блендере творог, сметану, 1 банан, ваниль.
Dissolve 35 g of gelatin in warm cream, let it stand, and then microwave until it reaches 50°. Mix with curd mass.
Растворить в теплых сливках 35 г желатина, дав постоять, а потом в микроволновке, но чтоб до50°. Смешать с творожной массой.
Grease the mold with oil, layer the curd mass and cut bananas, strawberries and crackers. Place in the refrigerator overnight.
Смазать форму маслом , выложить слоями творожную массу и порезанные бананы , клубнику и крекеры. Поставить в холодильник на ночь.
Serve dessert garnished with grated chocolate, frozen fruit and mint leaves.
Подавайте десерт, украшенный тертым шоколадом, замороженными фруктами и листиками мяты.