Sift the flour. Remove the butter from the refrigerator to bring it to room temperature. Wash the chicken egg well. Preheat the oven to 200 degrees.
Просейте муку. Достаньте масло из холодильника, чтобы оно согрелось до комнатной температуры. Хорошо помойте куриное яйцо. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare your ingredients. Cut the softened butter into pieces, place in a suitable container, add sugar and mash thoroughly. Add egg, sour cream, cocoa powder, salt and soda. Mix thoroughly. Add flour little by little and knead the dough, adding flour until the dough stops sticking to your hands. Roll into a ball and let the dough rest for 10 minutes.
Подготовьте ингредиенты. Нарежьте размягченное сливочное масло на кусочки, поместите в подходящую емкость, добавьте сахар и тщательно разотрите. Добавьте яйцо, сметану, какао-порошок, соль и соду. Тщательно перемешайте. Подсыпайте понемногу муку и замесите тесто, добавляя муку до тех пор, пока тесто не перестанет липнуть к рукам. Скатайте шар и дайте тесту "отдохнуть" 10 минут.
Prepare the cookies. Roll out the dough ball into a layer 4-5 mm thick. Take the shape you like and cut out the cookies from the sheet. Cover a baking sheet with parchment and place the cookie dough on it. Bake in the oven for 15-20 minutes until lightly browned.
Приготовьте печенье. Раскатайте шар из теста в пласт толщиной 4-5 мм. Возьмите понравившуюся форму и вырежьте печенье из пласта. Застелите противень пергаментом и выложите на него заготовки печенья. Выпекайте в духовке 15-20 минут до появления легкой румяной корочки.
Serve cookies sprinkled with a mixture of powdered sugar and cinnamon.
Подавайте печенье, посыпав его смесью сахарной пудры с корицей.