Sift the flour. Wash the chicken egg. Prepare two 250ml cups for baking cupcakes.
Просейте муку. Помойте куриное яйцо. Приготовьте две чашки объемом 250 мл для запекания капкейков.
Prepare your ingredients. Pour the sifted flour into a suitable container, add cocoa powder, baking powder, salt and sugar. Mix dry ingredients thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Всыпьте просеянную муку в подходящую емкость, добавьте какао-порошок, разрыхлитель, соль и сахар. Перемешайте сухие ингредиенты тщательно.
Prepare cupcakes. Break the chicken egg into the dry ingredients. Pour in milk and sunflower oil. Mix thoroughly until smooth. Grease the prepared cups with oil and pour the resulting mixture into them. Place the cups in the microwave. Bake cupcakes for about 3-4 minutes at maximum power. Cool chocolate cupcakes and remove from cups.
Приготовьте капкейки. Разбейте куриное яйцо в сухие ингредиенты. Влейте молоко и подсолнечное масло. Тщательно перемешайте до однородности. Подготовленные чашки смажьте маслом, разлейте в них получившуюся смесь. Поставьте чашки в микроволновую печь. Выпекайте капкейки примерно 3-4 минуты на максимальной мощности. Остудите шоколадные капкейки, выньте из чашек.
Serve chocolate cupcakes sprinkled with powdered sugar.
Подавайте шоколадные капкейки, посыпав их сахарной пудрой.