Wash the bananas, peel and cut into slices. Wash the chicken eggs. Melt the butter. Sift the flour. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare your mixer and blender.
Бананы помойте, почистите и порежьте кружочками. Куриные яйца помойте. Сливочное масло растопите. Муку просейте. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте миксер и блендер.
Prepare the cheesecake base. Grind the cookies in a blender or using a rolling pin into fine crumbs. Add melted butter to the cookies, mix thoroughly and press into the bottom of the baking dish. Place the mold in the refrigerator.
Приготовьте основу чизкейка. Печенье измельчите в блендере или при помощи скалки в мелкую крошку. Добавьте к печенью растопленное сливочное масло, тщательно перемешайте и утрамбуйте на дно формы для запекания. Уберите форму в холодильник.
Make a cream. Combine the cream cheese and sugar in a bowl and beat with a mixer until smooth. Add sour cream, vanilla, salt, flour and eggs, beat again. Grind the bananas in a blender into puree, add to the cream and beat thoroughly again with a mixer.
Сделайте крем. В миске соедините творожный сыр и сахар, взбейте миксером до однородной массы. Добавьте сметану, ванилин, соль, муку и яйца, снова взбейте. Бананы блендером измельчите в пюре, добавьте в крем и еще раз тщательно взбейте миксером.
Prepare the cheesecake. Place the cream on the base in a baking dish. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 60 minutes. After baking, let the cheesecake cool completely before removing from the pan.
Приготовьте чизкейк. В форму для запекания на основу выложите крем. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 60 минут. После выпекания дайте чизкейку полностью остыть перед тем, как доставать его из формы.
Serve banana cheesecake with a cup of hot aromatic tea.
Подавайте банановый чизкейк с чашкой горячего ароматного чая.