Wash the chicken eggs. If necessary, defrost champignons and broccoli, wash and finely chop. Defrost the chicken fillet in the refrigerator for 2 hours, wash, boil and cut into small cubes. Grate the cheese. Melt the butter. Preheat the oven to 180 degrees. Wash the parsley, dry on paper towels and finely chop.
Куриные яйца помойте. Шампиньоны и брокколи при необходимости разморозьте, помойте и мелко покрошите. Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, помойте, отварите и нарежьте маленькими кубиками. Сыр натрите на терке. Растопите сливочное масло. Разогрейте духовку до 180 градусов. Зелень петрушки помойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко покрошите.
Knead the dough. Mix flour, water, melted butter, egg and salt. Knead the dough, cover it with cling film and put it in the refrigerator for 30 minutes.
Замесите тесто. Смешайте муку, воду, растопленное сливочное масло, яйцо и соль. Вымесите тесто, накройте его пищевой пленкой и уберите в холодильник на 30 минут.
Make the filling. Fry broccoli and champignons in vegetable oil over medium heat for 10 minutes. Add chicken fillet, mix well, add salt, fry for 5 minutes and remove from heat.
Сделайте начинку. Брокколи и шампиньоны обжарьте на растительном масле на среднем огне в течение 10 минут. Добавьте куриное филе, хорошо перемешайте, посолите, обжарьте 5 минут и снимите с огня.
Prepare the pie. Whisk together the cream, grated cheese, egg, salt and nutmeg. Spread the dough in an even layer along the bottom of the baking dish, place the filling on it and fill it with filling. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 50 minutes.
Приготовьте пирог. Смешайте венчиком сливки, тертый сыр, яйцо, соль и мускатный орех. По дну формы для запекания распределите тесто ровным слоем, на него выложите начинку и залейте заливкой. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 50 минут.
Serve the Laurent pie with chicken, mushrooms and broccoli, sprinkled with chopped parsley.
Подавайте лоранский пирог с курицей, грибами и брокколи, посыпав его рубленой зеленью петрушки.