Melt the butter in the microwave. Grease a baking dish with melted butter. Preheat the oven to 180 degrees.
Сливочное масло растопите в микроволновке. Форму для запекания смажьте растопленным сливочным маслом. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. Mix cottage cheese and sugar in a deep bowl, add sour cream, salt and add vanillin. Stir until smooth. The filling should be quite liquid in order to better saturate the dough.
Приготовьте начинку. Смешайте в глубокой миске творог и сахар, добавьте сметану, посолите и всыпьте ванилин. Перемешайте до однородности. Начинка должна получиться довольно жидкой, чтобы лучше пропитать тесто.
Form a pie. Place a sheet of phyllo in the pan the size of the bottom of the rimmed pan and brush it with a thin layer of butter. Then place another sheet, greased with oil. Cut the third and subsequent sheets along the width. Pour a thin layer of filling. Distribute it evenly and cover with half a sheet of dough, brush with oil. Alternate the filling and dough with butter until the filling is gone.
Сформируйте пирог. Выложите в форму лист фило размером с дно формы с бортиками и смажьте его тонким слоем масла. Затем положите еще один лист, смазанный маслом. Третий и последующий листы разрежьте вдоль по ширине. Залейте тонкий слой начинки. Равномерно распределите ее и накройте половиной листа теста, смажьте маслом. Чередуйте начинку и тесто со сливочным маслом, пока не закончится начинка.
Prepare the pie in the oven. Fold the free ends of the dough into the mold, coat them with oil and make cuts on the pie, conditionally dividing into portioned pieces. Soak the cut areas with butter. Place the pie dish in the oven, preheated to 180 degrees, for 60 minutes. The cake will rise during baking but will then settle.
Приготовьте пирог в духовке. Загните в форму свободные концы теста, промажьте их маслом и сделайте на пироге надрезы, условно разделяя на порционные кусочки. Места срезов пропитайте сливочным маслом. Поставьте форму с пирогом в духовку, разогретую до 180 градусов, на 60 минут. Во время запекания пирог поднимется, но затем осядет.
Serve the cottage cheese pie immediately after cooking. To serve, use sour cream or condensed milk to taste.
Творожный пирог подавайте сразу после приготовления. Для подачи используйте сметану или сгущенку по вкусу.