Cool the soda in the refrigerator and remove immediately before cooking. Prepare a saucepan and blender.
Газировку охладите в холодильнике и достаньте непосредственно перед приготовлением. Приготовьте сотейник и блендер.
Heat the creamy mixture. Place the saucepan on the stove and pour the cream into it, add toffee and cinnamon. Heat the ingredients over low heat until the toffee is completely dissolved, then bring the mixture to a thick consistency.
Разогрейте сливочную массу. Сотейник установите на плиту и вылейте в него сливки, добавьте ириски и корицу. На маленьком огне разогрейте ингредиенты, чтобы ириски полностью растворились, после доведите массу до густой консистенции.
Prepare butterbeer. Cool the creamy caramel mixture slightly. Then pour it into the blender bowl and add ice cream to it. Beat the ingredients with a blender. Then pour in the chilled soda and stir.
Приготовьте сливочное пиво. Охладите слегка сливочно-карамельную массу. Затем влейте ее в чашу блендера, добавьте к ней мороженое. Взбейте ингредиенты блендером. После налейте охлажденную газировку и перемешайте.
Pour the finished butterbeer into glasses, garnish with whipped cream and pour over caramel syrup.
Разлейте готовое сливочное пиво по бокалам, украсьте взбитыми сливками и полейте карамельным сиропом.