Rinse citrus fruits and dry with paper towels. Peel the grapefruit to remove the bitterness from the tea. Next, cut the lemon, orange and grapefruit into large pieces. Boil the kettle. Wash the mint to serve.
Цитрусовые ополосните и протрите бумажными полотенцами. Грейпфрут очистите от кожуры, чтобы избавиться от горечи в чае. Далее лимон, апельсин и грейпфрут нарежьте крупными кусочками. Вскипятите чайник. Вымойте мяту для подачи.
Prepare red tea. Rinse the teapot with hot water. Add hibiscus and add pieces of fruit. Fill with hot water until the brewing temperature is 100 degrees.
Приготовьте красный чай. Заварочный чайник ополосните горячей водой. Всыпьте каркаде и добавьте кусочки фруктов. Залейте горячей водой, чтобы температура заваривания составляла 100 градусов.
Let the tea brew. Close the kettle with a lid and wrap it in thick cloth. Leave to infuse for 10-12 minutes. Then stir the drink, cool a little and add honey.
Дайте чаю настояться. Закройте чайник крышкой и укутайте в плотную ткань. Оставьте настаиваться 10-12 минут. После перемешайте напиток, остудите немного и добавьте мед.
Pour hot red tea into glasses or cups. Garnish your tea pitcher or cups with mint sprigs. If desired, add cinnamon sticks to the finished drink.
Горячий красный чай разлейте по бокалам или чашкам. Украсьте кувшин с чаем или чашки веточками мяты. По желанию добавьте в готовый напиток палочки корицы.