Pour milk into oatmeal in a suitable container and leave to swell for 3 hours. Wash the dried apricots and dry them to remove excess moisture. Wash the mint and let the water drain.
Залейте овсяные хлопья молоком в подходящей емкости и оставьте для набухания на 3 часа. Помойте курагу и обсушите от лишней влаги. Помойте мяту и дайте стечь воде.
Prepare your ingredients. Pour the almonds into a dry, heated frying pan. Fry for 3-4 minutes. Cool the almonds and place them in a blender bowl. Grind the nuts thoroughly to fine crumbs. Cut the dried apricots into small pieces.
Подготовьте ингредиенты. Высыпьте миндаль на сухую разогретую сковороду. Обжарьте в течение 3-4 минут. Остудите миндаль и поместите в чашу блендера. Тщательно измельчите орехи до мелкой крошки. Порежьте курагу на мелкие части.
Make a smoothie. Place the swollen oatmeal in a suitable container, add chopped almonds and chopped dried apricots. Add yogurt and honey to the resulting mixture. Beat the mixture with a blender until it has a homogeneous puree consistency.
Приготовьте смузи. Поместите в подходящую емкость набухшую овсянку, добавьте измельченный миндаль и порезанную курагу. К получившейся смеси добавьте йогурт и мед. Взбейте массу блендером до однородной пюреобразной консистенции.
Serve oatmeal smoothie with dried apricots and almonds in tall glasses, garnished with fresh mint leaves.
Подавайте овсяный смузи с курагой и миндалем в высоких стаканах, украсив листиками свежей мяты.