Wash fresh champignons, remove dirt and damage, and dry. Measure out the required amount of water, salt, sugar, vinegar, oil, pepper and coriander. Peel the garlic and cut into several pieces. Peel the red onion and cut into half rings. Wash and dry the dill. Sterilize jars and lids for storing mushrooms.
Свежие шампиньоны помойте, удалите загрязнения и повреждения, обсушите. Отмерьте необходимое количество воды, соли, сахара, уксуса, масла, перца и кориандра. Чеснок очистите и разрежьте на несколько частей. Красный лук очистите и нарежьте полукольцами. Укроп помойте и просушите. Простерилизуйте банки и крышки для хранения грибов.
Boil the champignons. Place the champignons in a saucepan, add 500 ml of water, boil and cook over low heat for 7 minutes. Then drain the mushrooms in a colander.
Отварите шампиньоны. В кастрюлю выложите шампиньоны, залейте 500 мл воды, вскипятите и варите на слабом огне 7 минут. Затем откиньте грибы на дуршлаг.
Prepare the marinade. Pour 500 ml of water into another pan, add all types of pepper, sugar, salt and coriander, add garlic, bring to a boil and simmer for 3 minutes. Cool the marinade, add vinegar and sunflower oil to it, stir.
Приготовьте маринад. В другую кастрюлю налейте 500 мл воды, всыпьте все виды перца, сахар, соль и кориандр, добавьте чеснок, доведите до кипения и варите на медленном огне 3 минуты. Остудите маринад, добавьте в него уксус и подсолнечное масло, перемешайте.
Bring the champignons to readiness. Place the mushrooms in jars, pour in the marinade, close the lids and marinate in a cool place or in the refrigerator for 12 hours.
Доведите шампиньоны до готовности. Грибы разложите по банкам, залейте маринадом, закройте крышками и поставьте мариноваться в прохладное место или в холодильник на 12 часов.
Place a portion of pickled champignons on a plate, garnish with red onion and dill sprigs.
Порцию маринованных шампиньонов выложите на тарелку, украсьте красным луком и веточками укропа.